Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.
Image Alt

O nas

Naša zgodba

V slaščičarni, kavarni, čokoladnici in pekarni Julija se vse vrti okoli sladkih pregreh; dnevno sveže sadne in čokoladne tortice, torte z oreščki, brezglutenske tortice, osvežilne sadne pite, zavitki,  krem rezine, presne tortice brez sladkorja in moke, čokolada in čokoladni izdelki. Torte so izdelane ročno, biskviti umešani z jajcami kokoši lokalnega rejca Metelko Martin s.p. (kokoši so krmljene s koruzo, zaradi česar so naši biskviti tako lepe rumene barve)

 V poletni sezoni nudimo sladoled tudi za najzahtevnejše okuse. Posebnost so naši 100% naravni sladoledi, brez umetnih barvil in arom, glutena in laktoze.

Vsakodnevno vas postrežemo s še toplim pekovskim pecivom in slastnim kruhom iz naše domače pekarne. Z izbrano tradicionalno recepturo ter z veliko mero ljubezni in znanja pripravljamo izdelke polnega okusa in sladke sredice.

Okusne piškote izdelane ročno po receptu naših babic, sestavljajo lokalne sestavine, ki dajejo izdelkom še večji pridih domačnosti.

Najboljšo čokolado daleč naokoli lahko okusite pri nas. Uporabljamo kakovostno belgijsko čokolado pridobljeno s sušenjem, praženjem, mletjem in stiskanjem kakavovih zrn, mešanjem kakavovega masla, mase, sladkorja in mleka ter končnim temperiranjem čokolade. S kandiranim ali suhim sadjem, praženimi oreščki, bonbončki ali suhimi vrtnicami pa okus čokolade dodatno obogatimo. Razveselite svoje najdražje s prikupnim čokoladnim užitkom iz naših vitrin.

Pri pripravi tort in sladic uporabljamo le najkakovostnejše, naravne in sveže sestavine. Že en sam grižljaj je pravo razvajanje za vaše čute. Cenimo okus in kakovostne sestavine, zato vse dodatke oblikujemo sami.  Pravi hit med slaščicami pa je vsem dobro poznana torta Melanija, z nadevom iz oreščkov, prekrita z moussom iz belgijske bele čokolade in dodanimi ročno izdelanimi zlatimi okraski.  Pripravljamo pa tudi unikatne torte izdelane za vse priložnosti.  Izbirate lahko med številnimi okusi in jih med sabo kombinirate. Za popoln izgled torte je možna smetanova, žametna čokoladna, maslena ali sijoča preobleka, na voljo pa je tudi sladkorna masa v izbrani barvni kombinaciji.

Najdete nas:

  • PE Sevnica (Trg svobode 1)
  • PE Trebnje (Gubčeva cesta 17)

Na voljo smo vam vse dni v tednu.

Dosegljivi smo na telefonskih številkah:

  • 078161051(Julija Sevnica)
  • 059944924 (Julija Trebnje).